Welcome to SPN

Register and Join the most happening forum of Sikh community & intellectuals from around the world.

Sign Up Now!

MS-Access 97 OLE Server problem with new account in a Win2k3 domain

Discussion in 'Information Technology' started by abcdef@abcdef.com, Jul 28, 2006.

  1. abcdef@abcdef.com

    abcdef@abcdef.com
    Expand Collapse
    Guest

    I have Windows server 2003 SBS and this week I create a new account for a
    new employee. I create it as normal user like other user in the group.
    Everything work fine with his account but MS-Access 97 with a specific
    database. When this user change data in a sub form and change the cursor to
    an other record or an other form(so when access write data to the
    database), it give this message : "A problem occurs during the
    communication with the OLE server". But on the same computer (or on any
    other computer) with an other account with the same right, there is no
    problem. The workstation have Windows Xp pro installed.

    Every other employee that have the same access to this database have no
    problem with it. So I deleted his account and recreated it but it didn't
    work. After I try to rebuild the access database, same result. The database
    use external table so I imported table in the same file and tried it, no
    success.

    I search for this problem on Internet and I found many problem with Norton
    Antivirus but I'm with AVG Network Ed. Does this problem occurs with AVG
    too?

    Does somebody can help me with this problem?

    Dany
     
  2. Loading...

    Similar Threads Forum Date
    Why Can Racists And Sexists Be So Tolerated? Hard Talk Oct 10, 2016
    Kashmir Unrest, Violence, Curfew Following Death Of Burhan Wani Breaking News Jul 12, 2016
    Domestic Violence Relationships Mar 31, 2016
    Cholesterol Is Finally Officially Removed From "naughty List" Health & Nutrition Feb 11, 2016
    Events A Forgotten History of Anti-Sikh Violence in the Early-20th-Century Pacific Northwest History of Sikhism Apr 28, 2015

  3. Pieter Wijnen

    Pieter Wijnen
    Expand Collapse
    Guest

    More likely a service pack issue, Check references for MISSING
    Make sure the Service Pack Level is 2 on all machines (help/about)
    Pieter


    <abcdef@abcdef.com> wrote in message
    news:Xns97F055A2F6527abcdef5416510@216.196.97.142...
    >I have Windows server 2003 SBS and this week I create a new account for a
    > new employee. I create it as normal user like other user in the group.
    > Everything work fine with his account but MS-Access 97 with a specific
    > database. When this user change data in a sub form and change the cursor
    > to
    > an other record or an other form(so when access write data to the
    > database), it give this message : "A problem occurs during the
    > communication with the OLE server". But on the same computer (or on any
    > other computer) with an other account with the same right, there is no
    > problem. The workstation have Windows Xp pro installed.
    >
    > Every other employee that have the same access to this database have no
    > problem with it. So I deleted his account and recreated it but it didn't
    > work. After I try to rebuild the access database, same result. The
    > database
    > use external table so I imported table in the same file and tried it, no
    > success.
    >
    > I search for this problem on Internet and I found many problem with Norton
    > Antivirus but I'm with AVG Network Ed. Does this problem occurs with AVG
    > too?
    >
    > Does somebody can help me with this problem?
    >
    > Dany




    --
    ----------------------------------------
    I am using the free version of SPAMfighter for private users.
    It has removed 4079 spam emails to date.
    Paying users do not have this message in their emails.
    Get the free SPAMfighter here: http://www.spamfighter.com/len
     
  4. abcdef@abcdef.com

    abcdef@abcdef.com
    Expand Collapse
    Guest

    But why on the same computer one user work fine and an other have
    problem??

    Dany

    "Pieter Wijnen"
    <it.isi.llegal.to.send.unsollicited.mail.wijnen.nospam.please@online.repl
    ace.with.norway> wrote in news:u#NJVosmGHA.4032@TK2MSFTNGP02.phx.gbl:

    > More likely a service pack issue, Check references for MISSING
    > Make sure the Service Pack Level is 2 on all machines (help/about)
    > Pieter
    >
    >
    ><abcdef@abcdef.com> wrote in message
    > news:Xns97F055A2F6527abcdef5416510@216.196.97.142...
    >>I have Windows server 2003 SBS and this week I create a new account
    >>for a
    >> new employee. I create it as normal user like other user in the
    >> group. Everything work fine with his account but MS-Access 97 with a
    >> specific database. When this user change data in a sub form and
    >> change the cursor to
    >> an other record or an other form(so when access write data to the
    >> database), it give this message : "A problem occurs during the
    >> communication with the OLE server". But on the same computer (or on
    >> any other computer) with an other account with the same right, there
    >> is no problem. The workstation have Windows Xp pro installed.
    >>
    >> Every other employee that have the same access to this database have
    >> no problem with it. So I deleted his account and recreated it but it
    >> didn't work. After I try to rebuild the access database, same result.
    >> The database
    >> use external table so I imported table in the same file and tried it,
    >> no success.
    >>
    >> I search for this problem on Internet and I found many problem with
    >> Norton Antivirus but I'm with AVG Network Ed. Does this problem
    >> occurs with AVG too?
    >>
    >> Does somebody can help me with this problem?
    >>
    >> Dany

    >
    >
    >
     

Share This Page