Welcome to SPN

Register and Join the most happening forum of Sikh community & intellectuals from around the world.

Sign Up Now!

line# in continuous subform

Discussion in 'Information Technology' started by whitesnow, Jul 28, 2006.

  1. whitesnow

    whitesnow
    Expand Collapse
    Guest

    I created the GetLineNumber Function module on my orders subform, it used to
    working fine. The fields include Line#, product, UnitPrice, Qty, Discount and
    ExtendPrice. Then I added a new field Category into the subform. The category
    and product are linked by the synchronized combo box, the linked combo box on
    this continuous form works fine. I mean through the frmOpendetail, the
    selection of category and corresponding product work fine and the selections
    are all visible in the subform. But, the problem is that I can not add new
    recorders, on the new line, the line# always shows"0", and the category and
    product field shows†error".

    Please kindly figure out what I am doing wrong.

    The 2 references I used to build this subform are
    http://www.fmsinc.com/free/newtips/access/accesstip16.asp
    http://support.microsoft.com/defaul...port/kb/articles/Q210/3/40.asp&NoWebContent=1
     
  2. Loading...

    Similar Threads Forum Date
    Sehaj Paath Experiences (non-continuous cover-to-cover reading) Sikh Sikhi Sikhism Feb 7, 2014
    Continuous Repetition of Waheguru Spiritual Articles Mar 1, 2008
    Cherdi Kala- Continuous Resurrection and Why Phsyical Guru is not Good Enough!! Sikh Youth Jun 25, 2006

  3. whitesnow

    whitesnow
    Expand Collapse
    Guest

    I have got the great answer from Doug Steele, so thanks to him once again.

    "whitesnow" wrote:

    > I created the GetLineNumber Function module on my orders subform, it used to
    > working fine. The fields include Line#, product, UnitPrice, Qty, Discount and
    > ExtendPrice. Then I added a new field Category into the subform. The category
    > and product are linked by the synchronized combo box, the linked combo box on
    > this continuous form works fine. I mean through the frmOpendetail, the
    > selection of category and corresponding product work fine and the selections
    > are all visible in the subform. But, the problem is that I can not add new
    > recorders, on the new line, the line# always shows"0", and the category and
    > product field shows†error".
    >
    > Please kindly figure out what I am doing wrong.
    >
    > The 2 references I used to build this subform are
    > http://www.fmsinc.com/free/newtips/access/accesstip16.asp
    > http://support.microsoft.com/defaul...port/kb/articles/Q210/3/40.asp&NoWebContent=1
    >
     

Share This Page