Welcome to SPN

Register and Join the most happening forum of Sikh community & intellectuals from around the world.

Sign Up Now!

I get a "message not sent when trying to send a report via email.

Discussion in 'Information Technology' started by trose, Nov 3, 2005.

  1. trose

    trose
    Expand Collapse
    Guest

    When trying to forward a report in access, the email form comes up but there
    is a message "This message has not been sent" any ideas?
     
  2. Loading...

    Similar Threads Forum Date
    How message of love from Sikh gurus are helping Pakistani Christians to fight forced conversions Sikh Sikhi Sikhism Oct 12, 2015
    Messages from God Sikh Sikhi Sikhism Aug 23, 2015
    Message of Guru Granth Sahib Essays on Sikhism Jan 30, 2014
    World U.N. chief's message to North Korean leader Breaking News Apr 12, 2013
    Christianity Pope Francis prays for world peace in Easter Sunday message Interfaith Dialogues Apr 1, 2013

  3. BruceM

    BruceM
    Expand Collapse
    Guest

    If you are using SendObject, check SendObject in Help for information about
    the EditMessage argument. Briefly, using a zero for that argument will
    result in the message being sent without the user having a chance to see it
    or edit it. Otherwise just send the message like you would any other.

    "trose" <trose@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:49261449-201A-4A6D-A11E-DB75C047FC04@microsoft.com...
    > When trying to forward a report in access, the email form comes up but
    > there
    > is a message "This message has not been sent" any ideas?
     
  4. trose

    trose
    Expand Collapse
    Guest

    Re: I get a "message not sent when trying to send a report via ema

    No I'm just trying to forward a report. When you right click it gives you the
    option to send to mail recipient. When it comes up as an attachment there is
    no send button to actually send it.
    Thanks.

    "BruceM" wrote:

    > If you are using SendObject, check SendObject in Help for information about
    > the EditMessage argument. Briefly, using a zero for that argument will
    > result in the message being sent without the user having a chance to see it
    > or edit it. Otherwise just send the message like you would any other.
    >
    > "trose" <trose@discussions.microsoft.com> wrote in message
    > news:49261449-201A-4A6D-A11E-DB75C047FC04@microsoft.com...
    > > When trying to forward a report in access, the email form comes up but
    > > there
    > > is a message "This message has not been sent" any ideas?

    >
    >
    >
     
  5. BruceM

    BruceM
    Expand Collapse
    Guest

    Re: I get a "message not sent when trying to send a report via ema

    You right clicked the report, then chose Send To > Mail Recipient? What
    happened then? What do you mean "comes up as an attachment"? I tried the
    same procdure, and an e-mail message opened with an attachment in place.

    "trose" <trose@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:29448631-3D44-444B-A1B3-55124D8CB6D2@microsoft.com...
    > No I'm just trying to forward a report. When you right click it gives you
    > the
    > option to send to mail recipient. When it comes up as an attachment there
    > is
    > no send button to actually send it.
    > Thanks.
    >
    > "BruceM" wrote:
    >
    >> If you are using SendObject, check SendObject in Help for information
    >> about
    >> the EditMessage argument. Briefly, using a zero for that argument will
    >> result in the message being sent without the user having a chance to see
    >> it
    >> or edit it. Otherwise just send the message like you would any other.
    >>
    >> "trose" <trose@discussions.microsoft.com> wrote in message
    >> news:49261449-201A-4A6D-A11E-DB75C047FC04@microsoft.com...
    >> > When trying to forward a report in access, the email form comes up but
    >> > there
    >> > is a message "This message has not been sent" any ideas?

    >>
    >>
    >>
     

Share This Page