Welcome to SPN

Register and Join the most happening forum of Sikh community & intellectuals from around the world.

Sign Up Now!

HELP!?! Where did my db go?

Discussion in 'Information Technology' started by dan.gates@gmail.com, Jul 28, 2006.

Tags:
  1. dan.gates@gmail.com

    dan.gates@gmail.com
    Expand Collapse
    Guest

    Hello -
    I have an Access db file which I used quite often. Today I was doing
    the standard Compact and Repair, but when the process finished, my db
    never opened back up...all I got was a blank Access screen.

    I closed Access and tried to re-open my db...no response. I rebooted
    my PC several times...no response. I shut down the PC, restarted...no
    response. I've tried to open holding down the CTRL key to override
    any start-up/exit procedures but this won't work. I've even done
    an Access>Help>Detect and Repair with no luck.

    When opening Windows Explorer, the db file is clearly there and is
    1.5GB. I copied the db to another PC and the same thing happens, it
    just opens to a blank screen. I have no hung .ldb files or anything
    that should be preventing this file from opening. I have opened
    several other db files with no problems; just this particular file is
    having issues.

    I've Googled all the postings I can for this issue, but have had no
    luck.

    Any ideas?!? Help please!

    Thanks!
     
  2. Loading...


  3. red6000

    red6000
    Expand Collapse
    Guest

    Try going to the window drop down menu and choosing cascade.


    <dan.gates@gmail.com> wrote in message
    news:1152949935.516068.156410@s13g2000cwa.googlegroups.com...
    > Hello -
    > I have an Access db file which I used quite often. Today I was doing
    > the standard Compact and Repair, but when the process finished, my db
    > never opened back up...all I got was a blank Access screen.
    >
    > I closed Access and tried to re-open my db...no response. I rebooted
    > my PC several times...no response. I shut down the PC, restarted...no
    > response. I've tried to open holding down the CTRL key to override
    > any start-up/exit procedures but this won't work. I've even done
    > an Access>Help>Detect and Repair with no luck.
    >
    > When opening Windows Explorer, the db file is clearly there and is
    > 1.5GB. I copied the db to another PC and the same thing happens, it
    > just opens to a blank screen. I have no hung .ldb files or anything
    > that should be preventing this file from opening. I have opened
    > several other db files with no problems; just this particular file is
    > having issues.
    >
    > I've Googled all the postings I can for this issue, but have had no
    > luck.
    >
    > Any ideas?!? Help please!
    >
    > Thanks!
    >
     
  4. Dan

    Dan
    Expand Collapse
    Guest

    Re: HELP!?! Where did my db go?

    Thanks for the tip, but that didn't help.

    red6000 wrote:
    > Try going to the window drop down menu and choosing cascade.
    >
    >
    > <dan.gates@gmail.com> wrote in message
    > news:1152949935.516068.156410@s13g2000cwa.googlegroups.com...
    > > Hello -
    > > I have an Access db file which I used quite often. Today I was doing
    > > the standard Compact and Repair, but when the process finished, my db
    > > never opened back up...all I got was a blank Access screen.
    > >
    > > I closed Access and tried to re-open my db...no response. I rebooted
    > > my PC several times...no response. I shut down the PC, restarted...no
    > > response. I've tried to open holding down the CTRL key to override
    > > any start-up/exit procedures but this won't work. I've even done
    > > an Access>Help>Detect and Repair with no luck.
    > >
    > > When opening Windows Explorer, the db file is clearly there and is
    > > 1.5GB. I copied the db to another PC and the same thing happens, it
    > > just opens to a blank screen. I have no hung .ldb files or anything
    > > that should be preventing this file from opening. I have opened
    > > several other db files with no problems; just this particular file is
    > > having issues.
    > >
    > > I've Googled all the postings I can for this issue, but have had no
    > > luck.
    > >
    > > Any ideas?!? Help please!
    > >
    > > Thanks!
    > >
     

Share This Page