Welcome to SPN

Register and Join the most happening forum of Sikh community & intellectuals from around the world.

Sign Up Now!

Error message with DAP. 'No value provided for one or more paramet

Discussion in 'Information Technology' started by Captain Quigers, Jul 28, 2006.

  1. Captain Quigers

    Captain Quigers
    Expand Collapse
    Guest

    I built a Data Access Page using the wizard.

    This was basically just a form, run on Internet Explorer to enter data into
    a table.

    This DAP worked fine and several hundred records were entered.

    This morning however when I try to open the DAP I get the following message
    - 'No value provided for one or more parameters'.

    The location of the database on the network hasn't changed, the form
    location remains the same but all of the text boxes show '#Name?' and the
    combi boxes are not populating with any of the data that they used to.

    I've been told to reset the 'Connection String' property of the DAP. How
    would I do this in Access 2000?

    Any help with this would be appreciated.

    Cheers,

    Paul.
     
  2. Loading...


  3. Sylvain Lafontaine

    Sylvain Lafontaine
    Expand Collapse
    Guest

    It has been a long time - more than two years - since that I've stopped
    bothering myself trying to understand the numerous bugs of DAP and I'm not
    alone in that situation.

    You can try posting your question in the newsgroup for DAP:
    m.p.a.dataaccess.pages; however a better solution would be to forget about
    them and start using anything else.

    Using DAP is a journey into a land of bugs and frustration.

    --
    Sylvain Lafontaine, ing.
    MVP - Technologies Virtual-PC
    E-mail: http://cerbermail.com/?QugbLEWINF


    "Captain Quigers" <Captain Quigers@discussions.microsoft.com> wrote in
    message news:A82F2BF3-29D9-424A-91AD-D5D63EE9053A@microsoft.com...
    > I built a Data Access Page using the wizard.
    >
    > This was basically just a form, run on Internet Explorer to enter data
    > into
    > a table.
    >
    > This DAP worked fine and several hundred records were entered.
    >
    > This morning however when I try to open the DAP I get the following
    > message
    > - 'No value provided for one or more parameters'.
    >
    > The location of the database on the network hasn't changed, the form
    > location remains the same but all of the text boxes show '#Name?' and the
    > combi boxes are not populating with any of the data that they used to.
    >
    > I've been told to reset the 'Connection String' property of the DAP. How
    > would I do this in Access 2000?
    >
    > Any help with this would be appreciated.
    >
    > Cheers,
    >
    > Paul.
     
  4. Captain Quigers

    Captain Quigers
    Expand Collapse
    Guest

    Re: Error message with DAP. 'No value provided for one or more par

    That's exactly what I think I'll do.

    Forms might not look as flash but at leats they work!

    Cheers,

    Paul.
     

Share This Page