Welcome to SPN

Register and Join the most happening forum of Sikh community & intellectuals from around the world.

Sign Up Now!

Can't See Database ANymore

Discussion in 'Information Technology' started by skipp, Jul 28, 2006.

  1. skipp

    skipp
    Expand Collapse
    Guest

    Hi,

    I created a database a couple of months ago and everything was working fine.
    I have opened it today and there is nothing there! The link in my Network
    Places is still there and it says 'ready' down the bottom but I can not bring
    the actual database up so I can see it.

    Please help!
     
  2. Loading...


  3. Rick B

    Rick B
    Expand Collapse
    Guest

    I believe you are trying to see the "database window". If you were able to
    open the actual file in Access, but can't see the window with all the
    objects, try pressing F11.

    To fix this, go to TOOLS, STARTUP, then check the "Display Database Window"
    item on the right.

    --
    Rick B



    "skipp" <skipp@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:ADF3F259-5A69-4D88-B14B-878C33132C95@microsoft.com...
    > Hi,
    >
    > I created a database a couple of months ago and everything was working
    > fine.
    > I have opened it today and there is nothing there! The link in my Network
    > Places is still there and it says 'ready' down the bottom but I can not
    > bring
    > the actual database up so I can see it.
    >
    > Please help!
     
  4. skipp

    skipp
    Expand Collapse
    Guest

    Thank you. I tried your suggestions but still nothing. The 'Display Database
    Window' box was already checked. Arrrghh! This database is part of my
    coursework!

    "Rick B" wrote:

    > I believe you are trying to see the "database window". If you were able to
    > open the actual file in Access, but can't see the window with all the
    > objects, try pressing F11.
    >
    > To fix this, go to TOOLS, STARTUP, then check the "Display Database Window"
    > item on the right.
    >
    > --
    > Rick B
    >
    >
    >
    > "skipp" <skipp@discussions.microsoft.com> wrote in message
    > news:ADF3F259-5A69-4D88-B14B-878C33132C95@microsoft.com...
    > > Hi,
    > >
    > > I created a database a couple of months ago and everything was working
    > > fine.
    > > I have opened it today and there is nothing there! The link in my Network
    > > Places is still there and it says 'ready' down the bottom but I can not
    > > bring
    > > the actual database up so I can see it.
    > >
    > > Please help!

    >
    >
    >
     

Share This Page