Welcome to SPN

Register and Join the most happening forum of Sikh community & intellectuals from around the world.

Sign Up Now!

Can't load 'hBoard' format

Discussion in 'Information Technology' started by Bugged in Alberta, Jul 28, 2006.

  1. Bugged in Alberta

    Bugged in Alberta
    Expand Collapse
    Guest

    I keep getting that error everytime I try and load my database. It says that
    there is an error in the registry. Does anyone have a suggestion? It's
    Access 97 on a WinXP computer.
     
  2. Loading...


  3. Bugged in Alberta

    Bugged in Alberta
    Expand Collapse
    Guest

    A little more information

    I tried creating a new database. Something simple and quick using the
    wizard. I tried to create a mailing list and it came up with "Access can't
    load the 'h' format. The entry in the registry is incorrect" I'm thinking
    that my OS has somehow corrupted the registry as I can still use the database
    on another computer and Access works fine on that comp. Any help or
    suggestions would be appreciated.

    "Bugged in Alberta" wrote:

    > I keep getting that error everytime I try and load my database. It says that
    > there is an error in the registry. Does anyone have a suggestion? It's
    > Access 97 on a WinXP computer.
     
  4. Danny J. Lesandrini

    Danny J. Lesandrini
    Expand Collapse
    Guest

    If you can read Korean (or have a Korean friend) this Google post from 2001 might help.

    http://groups.google.com/groups?as_...81&as_maxd=11&as_maxm=5&as_maxy=2006&safe=off


    Or maybe one of our Korean speaking newsgroup participants can check it out for you.
    --

    Danny J. Lesandrini
    dlesandrini@hotmail.com
    http://amazecreations.com/datafast


    "Bugged in Alberta" <BuggedinAlberta@discussions.microsoft.com> wrote ...
    >A little more information
    >
    > I tried creating a new database. Something simple and quick using the
    > wizard. I tried to create a mailing list and it came up with "Access can't
    > load the 'h' format. The entry in the registry is incorrect" I'm thinking
    > that my OS has somehow corrupted the registry as I can still use the database
    > on another computer and Access works fine on that comp. Any help or
    > suggestions would be appreciated.
    >
    > "Bugged in Alberta" wrote:
    >
    >> I keep getting that error everytime I try and load my database. It says that
    >> there is an error in the registry. Does anyone have a suggestion? It's
    >> Access 97 on a WinXP computer.
     
  5. Bugged in Alberta

    Bugged in Alberta
    Expand Collapse
    Guest

  6. Danny J. Lesandrini

    Danny J. Lesandrini
    Expand Collapse
    Guest

  7. Bugged in Alberta

    Bugged in Alberta
    Expand Collapse
    Guest

    Thank you again Danny, unfortunately it gave me gobbledygook for a
    translation. Any other suggestions? ^.^

    "Danny J. Lesandrini" wrote:

    > I just learned about this site today. Not sure how well it translates ...
    >
    > http://babelfish.altavista.com/tr
    >
    > --
    >
    > Danny J. Lesandrini
    > dlesandrini@hotmail.com
    > http://amazecreations.com/datafast
    >
    >
    > "Bugged in Alberta" <BuggedinAlberta@discussions.microsoft.com> wrote in message
    > news:743ABEDE-9250-42C8-8D3C-4EA5CC3EA049@microsoft.com...
    > > If someone could translate for me that would be appreciated. Thank you Danny.
    > >
    > >
    > >

    >
    >
    >
     
  8. Bugged in Alberta

    Bugged in Alberta
    Expand Collapse
    Guest

    Update, kinda

    I had a tech come out and have a look at the computer. He tried the usual
    things I did, uninstalling, reinstalling. He tried to load the switchboard
    manager but it wouldn't let him. He went into the registry and took out all
    the information for Access and reinstalled office to no avail. I need to get
    this up and running before next Wednesday when I leave on holidays. Is my
    only solution to wipe the hard drive? Please tell me it isn't. I will check
    back over the weekend.

    "Bugged in Alberta" wrote:

    > I keep getting that error everytime I try and load my database. It says that
    > there is an error in the registry. Does anyone have a suggestion? It's
    > Access 97 on a WinXP computer.
     

Share This Page