Welcome to SPN

Register and Join the most happening forum of Sikh community & intellectuals from around the world.

Sign Up Now!

Access 2000 ADP Custom Menu Not Working

Discussion in 'Information Technology' started by paulmac106@hotmail.com, Jul 28, 2006.

  1. paulmac106@hotmail.com

    paulmac106@hotmail.com
    Expand Collapse
    Guest

    Hi,

    I have about 50 users running a distributed application (ade files),
    and just one user where my custom menus do not work. The built in menus
    work fine, but not my custom ones. He can see the title, but when he
    clicks on it the submenu commands are not there.

    any ideas?

    thanks,
    Paul
     
  2. Loading...


  3. Sylvain Lafontaine

    Sylvain Lafontaine
    Expand Collapse
    Guest

    Never seen this problem before but ADE are like MDE and as such, are
    extremely sensitive to any differences in versions of Windows and Service
    Packs. I have myself given up on using ADE and MDE a few years ago.

    If I were you, I would make sure that all services packs has been applied to
    this station and that the ADE file has been created with the same version of
    Windows and Service Pack.

    If possible, try creating the ADE file directly on this station.

    --
    Sylvain Lafontaine, ing.
    MVP - Technologies Virtual-PC
    E-mail: http://cerbermail.com/?QugbLEWINF


    <paulmac106@hotmail.com> wrote in message
    news:1148321781.864154.285100@g10g2000cwb.googlegroups.com...
    > Hi,
    >
    > I have about 50 users running a distributed application (ade files),
    > and just one user where my custom menus do not work. The built in menus
    > work fine, but not my custom ones. He can see the title, but when he
    > clicks on it the submenu commands are not there.
    >
    > any ideas?
    >
    > thanks,
    > Paul
    >
     

Share This Page